Part Azma
[post-views]

Additional information

نمایشگر

  LCD گرافیکی 128×64

سرعت

  حداقل 6000 و حداکثر 12000 دور در دقیقه

تعداد جای لوله

  24 عدد

میکروهماتوکریت

میکروهماتوکریت (سانتریفیوژ میکروهماتوکریت) دستگاهی است که در آزمیشگاه‌های تشخیص طبی از آن برای تشخیص میزان هماتوکریت موجود در خون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مشخصات فنی دستگاه میکروهماتوکریت

  • نمایشگر LCD گرافیکی ۱۲۸×۶۴
  • حداقل سرعت ۶۰۰۰ دور
  • حداکثر سرعت ۱۲۰۰۰دور
  • جای لوله ها ۲۴ عددی

آزمایش هماتوکریت

گلبول قرمز خون یا «اریتروسیت‌» (Erythrocyte) موجود در خون، وظیفه‌ی انتقال اکسیژن و مواد مغذی را به تمامی اندام‌های بدن بر عهده دارند و تعداد کم یا خیلی زیاد گلبول‌های قرمز می‌تواند نشانه برخی بیماری‌ها باشد. آزمایش هماتوکریت ([۱]HTC) میزان گلبول‌های قرمز خون ([۲]RBC) را نسبت به خون کامل اندازه‌گیری می‌کند. نتیجه‌ی آزمایش هماتوکریت اغلب به صورت درصد عنوان می‌شود. این درصد در حالت نرمال برای یک مرد بالغ ۴۰٪ الی ۵۴٪ و در خانم‌ها ۳۶٪ الی ۴۸٪ است. چنانچه میزان هماتوکریت در بدن فردی کمتر از حد نرمال باشد، ممکن است فرد به بیماری کم‌خونی مبتلا باشد و یا سطح گلبول‌های سفید خون او به دلیل ابتلا به عفونت افزایش یافته باشد.

راهنمای دکمه های موجود بر روی میکروهماتوکریت:

  • Door: با فشار دادن این دکمه درب دستگاه باز می‌شود،
  • Start/Stop: با نگه داشتن این دکمه به مدت 2 ثانیه دستگاه روشن و یا خاموش (متوقف) می‌شود،
  • Speed: با کمک دو دکمه موجود بر روی این قسمت (که بصورت فلش های رو به بالا و پایین می‌باشد) می‌توان سرعت دستگاه را زیاد و یا کم نمود (این عمل را می‌توانید در حین کار دستگاه نیز انجام دهید)،
  • Time: با کمک دکمه‌های این قسمت می‌توانید زمان کارکرد دستگاه را کم و زیاد نمایید. دقت نمایید در حین کار دستگاه نمی‌توان زمان را زیاد و کم کرد.

نحوه کار با میکروهماتوکریت:

بعد از اینکه باکت‌ها را در درون دستگاه قرار دادید (در صورت کم بودن تعداد باکت ها، آنها را بصورت متقارن در دستگاه بگذارید) درب دستگاه را بصورت کامل ببندید و کلید Start را به مدت 2 ثانیه فشار داده و نگه دارید. دستگاه در این زمان شروع به کار می‌نماید. این دستگاه زمانی که به دور واقعی (که کاربر برای آن مشخص کرده است) برسد، شروع به کم کردن زمان (که کاربر برای آن مشخص کرده است) می‌نماید.یعنی زمان از ابتدای شروع به کار دستگاه کم نمی‌شود.

دستگیره اضطراری در میکروهماتوکریت:

در کنار میکروهماتوکریت پارت آزما (در سمت راست دستگاه) یک دستگیره اضطراری تعبیه شده است. اگر بنا به هر دلیلی در زمان روشن بودن دستگاه برق رفت، و مجموعه شما فاقد برق پشتیبان و یا اضطراری بود، می‌توانید با کشیدن این دستگیره درب دستگاه را باز نمایید. این دستگیره بر روی اکثر دستگاه های تولیدی شرکت پارت آزما وجود دارد.

 

اشتراک در
اطلاع از
guest
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها